Proizvođači - Leister - Prerada plastike

VRELA REŠENJA ZA HLADNE RAČUNE

Šta god da zagrevate : Leister vam pruža optimalno rešenje. Vec preko 50 godina širom sveta Leister je vodeći u domenu varenja plastike i sa uredjajima na vreo vazduh. Već nekoliko godina u ponudi imaju i inovativne uredjaje, kao i laserske i mikro sisteme sa visokim učinkom.

M.A.S.S. Alati, Leister distributer za Srbiju

ZAVARIVANJE PLASTIKE
- Decenijama vodeći u svetu. Kvalitet izrade proizvoda čine Leister prvim izborom kod uredjaja za zavarivanje plastike koji nalaze primenu u izolaciji krovova, postavljanju podne izolacije, zavarivanju cirada, u podzemnim i vodenim radovima, u izgradnji tunela, u izradi posuda i prilikom popravke automobila.
PROCES ZAGREVANJA
Bilo da aktivirate, zagrevate, stvrdnjavate, topite, nabirate, varite, sterilišete, sušite ili zagrevate: Sve cešce se u industrijskim procesima korist vreo vazduh i sve cešce izbor pada na Leister. Nije ni čudo , jer Leister korisnici profitiraju od ogromnog “znam - kako” znanja u inžinjeriji i koriste naše savete prilikom koceptiranja primene vrelog vazduha.
LASERSKI SISTEMI
Inovativna rešenja za precizno zavarivanje plastike, omogućavaju nove načine izrade u proizvodnji i popravci vozila, u medicinskoj tehnici, u senzorici, u tehnici mikro sistema ili prilikom lemljenja elektricnih delova. Specijalitet Leistera širom sveta je “Globo Welding” koji može da zavari trodimenzionalne delove u jednom radnom hodu.
MIKRO SISTEMI
U svetu budućnosti najmanje strukture mogu da igraju veliku uloge! Kako bi naši potrošaci uvek bili korak ispred, razvijamo i proizvodimo u našim prostorijama, vec danas, mikro mehanicke senzore i mikro komponente.

Za više informacija posetite sajt www.bitogroup.rs

REŠENJA ZA SVAKI ZADATAK

Bilo da je reč o zavarivanju krovnih elemenata ili podnih izolacija, bilo da su industrijski procesi u pitanju, nadzemni, podvodni ili podzemni (tuneli) radovi u pitanju, bilo da je zavarivanje cirada u pitanju ili izrada posuda: Leister uvek daje u odnosu na zahteve uvek pouzdana, ekološki zdrava i prakticna rešenja. Sledecih dvanaest primera je izbor iz velikog proizvodnog asortimana.

Ako vas interesuju Leister alati možete ih naručiti u našoj onlajn prodavnici www.alati.co.rs.

LEISTER IMA SVE NA JEDNOM MESTU:

  • Ručne uređaje
  • Uređaje za varenje sa vrelim vazduhom, kombinovanim klinom
  • Ručni ekstruder
  • Fen na vreo vazduh, duvaljke i duvaljke
    na vreo vazduh
  • Širok prateći pribor
  • Servis i savetovanje
Lepljenje vrelim vazduhom