O nama

Preduzeće M.A.S.S. Alati uspešno postoji već 14 godina, što je merilo kvaliteta proizvoda koje zastupa i uvozi. U naš uvozni program su uvršteni najpoznatiji proizvođači profesionalnog alata , tako da možemo odgovoriti i najzahtevnijim prohtevima. Sa datiom paletom uvoznog programa garantujemo najbolji kvalitet, najpristupačnije cene i ispunjenje želja naših kupaca. Za sve alate i proizvode kupljene kod nas , obezbeđen je servis u garantnom i vangarantnom roku.

Između ostalih izdvajamo najvažnije proizvođače čije proizvode uvozimo :

SATA

Oprema i pribor za lakiranje : pištolji za lakiranje, zaštita disajnih organa, filterske grupe za pripremu vazduha, oprema za lakiranje velikih površina, originalni delovi.

FESTOOL

Profesionalni električni, pneumatski i akumulatorski alat za površinsku obradu, rezanje, poliranje, bušenje, odvrtanje, obaranje ivica, usisavanje, originalni delovi.

RUKO

Burgije i alati za rezanje: nareznice, ureznice, burgije(metal, beton, drvo), glodala za površinsku obradu, krune, višestepene burgije.

WEICON
Hemijske komponenete i alati za skidanje kablovske izolacije: silikoni, reparatur stikovi, lepkovi, tehnički sprejevi itd.

PROXXON

Mikromašine i oprema, program ručnog alata: mikrobušilice, mikropolirke, mikrograverke, mokrostrugovi, mikrofrezeri; nasadni ključevi, vilasti ključevi, specijalni spider ključevi, moment ključevi itd.

EXITFLEX

Creva i elementi visokog i niskog pritiska za pneumatski i hidraulični transport radnih medijuma. Creva i elementi za Airless sisteme. Airless pištolji i delovi za iste.